sponsoren en donateurs

 

 

Ook dit jaar hebben we weer meegedaan met NL doet. Wat hebben we een machtig mooie dag gehad. Het museum is weer firs en schoon, en klaar voor het nieuwe seizoen. Na weken al bezig te zijn geweest met een nieuwe inrichting, is dit een geweldige afsluiting voor een frisse opening van het museum. Bovendien hebben we er een mooie bijdrage mee verdiend. Bedankt Vrijwilligers en Bedankt NL DOET.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat zouden we zijn zonder de vrienden van ’t Ponthus. Elk jaar kunnen we rekenen op een vast gekozen jaarlijkse bijdrage van wel 130 vrienden van `t Ponthus. Een zeer belangrijke inkomstenbron waarmee we het museum in stand kunnen houden.

Vind u het ook belangrijk dat we de roemruchte geschiedenis van Stavoren kunnen blijven tonen, ga dan naar: http://www.museumponthus.nl/vriend-worden/

 

 

Wat een fantastische, gezellige, drukke en vooral warme marktdag tijdens de 15e editie van de visserij dagen.

De verkoop van de heerlijke trommelkoeken, zelfgemaakte jam en andere leuke dingen hebben een super bedrag van 510 euro opgebracht.

Met dank aan onze vrijwilligster Pietie voor de sponsoring van de ingrediënten en het koken van de trommelkoeken.

 

 

 

 

De Staverse vissersvloot heeft deze visserijdagen heerlijke garnalen gesponsord die gratis gepeld zijn door Telson bv. Een totaal van 100 kilo gepelde garnalen werden vrijdag en zaterdag gratis uitgedeeld op de haven.

De opbrengst van de vrijwillige bijdrage bus is gedoneerd aan het museum. Heel blij zijn we dan ook met het bedrag van 540 euro.

Telson bv en Staverse Vissersvloot bedankt.

 

 

Door een financiële bijdrage van Stavoren Promotie konden we de zeiltochten op originele Staverse Jollen, die in de maanden juli en augustus  plaatsvinden, ook in het seizoen van 2018 weer realiseren.

Stavoren Promotie Bedankt.

 

 

 

 

 

 

 

Van Stichting Juckema Sideriusfonds hebben we 250 euro mogen ontvangen.

Van deze sponsoring hebben we de nieuwe website laten maken, waar we als museum heel blij mee zijn. Super bedankt.

 

 

 

 

 

Een geweldige opbrengst van 763.04 euro voor museum ’t Ponthus van de statiegeld actie door COOP Stavoren samen met haar klanten. We willen iedereen bedanken die op de gele knop heeft gedrukt voor de donatie, en bedanken COOP voor het verdubbelen van het eindbedrag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de aanschaf van een ventilatie systeem in t Ponthus, hebben we van het Rabobank Coöperatiefonds een geweldige cheque van 1000 euro mogen ontvangen.

Samen met vier andere organisaties werden de cheques uitgereikt in museum Warkums Erfskip.

 

 

 

 

 

 

Vrijwilligers van Visserijdagen Stavoren en t Ponthus hebben samen de handen uit de mouwen gestoken in het kader van NL doet, wat een mooie bijdrage opleverde.