Workshops voor kinderen

WORKSHOPS VOOR KINDEREN IN DE SCHOOLVAKANTIES.

Dit seizoen (2018) start ’t Ponthus met workshops in de schoolvakanties voor kinderen van 4 tot 12 jaar. We hebben een commissie opgericht met enthousiaste vrijwilligers die tijdens de verschillende schoolvakanties leuke activiteiten gaan organiseren. Het is bedoeld voor kinderen die in Stavoren wonen, voor kinderen die in Stavoren op vakantie zijn, voor kinderen uit omliggende dorpen, dus eigenlijk voor alle kinderen tot 12 jaar die zin hebben om een uurtje te knutselen.  Je mag alleen komen, of met je vriendje(s) of vriendinnetje(s).

Het is ook leuk om samen met je vader, moeder, opa of oma te komen, zij mogen dan gratis het museum gaan bekijken terwijl jij fanatiek aan het knutselen bent.

De entree is 4 euro per kind (ouders en grootouders gratis).

Het is een inloop knutsel middag, je mag dus zelf weten hoe laat je aan schuift binnen de aangegeven tijd, om heerlijk een uurtje creatief bezig te zijn. Wij zijn heel nieuwsgierig welke kunstwerken er ontstaan en hopen je te zien op onderstaande data:

 

 

Workshop herfstvakantie 2018

Maandag 22 oktober

inloop vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur, sluiten om 16.30 uur.

Kom verkleed, of je kunt je in het museum verkleden in Halloween style. Nadat we een spannende foto hebben gemaakt, mag je je eigen houten foto lijstje versieren waar we de foto opplakken.

De limonade en iets griezelig lekkers staat voor je klaar.

 

 

 

WORKSHOPS ZOMERVAKANTIE 2018

Woensdag 25 juli

Knoop je eigen armband of sleutelhanger met touw.

 

 

 

 

 

 

Woensdag 1 augustus

Verf je eigen onderwaterwereld schilderij.

 

 

 

 

 

 

Woensdag 22 augustus

Versier je eigen foto in een lijstje

 

 

 

 

 

 

Woensdag 29 augustus

Versier een vis van hout met touw, net, schelpen.